Vull més informació

Si vols disposar d’una àmplia xarxa de professionals i el suport d’una companyia especialitzada per gestionar els teus sinistres i incidències, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Et facilitarem una proposta personalitzada d’acord amb les teves necessitats.

  ON RED ASISTENCIA Y REPARACIONES, S.A. (onRed), tractarà les seves dades per atendre les seves consultes i sol·licituds. Té dret a retirar els consentiments en qualsevol moment, a oposar-se al tractament, a consultar, a rectificar, a limitar i a suprimir les dades així com a exercir el dret de portabilitat de les seves dades. Per fer-ho ho ha de comunicar a l'adreça de correu electrònic rgpd@onredreparaciones.es.
  Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí

  Tipologia
  de serveis

  Lampisteria

  Revisió i resolució d’incidències a les instal·lacions, aixetes o canonades i sinistres de danys per aigua.

  Fusteria

  Serveis de fusteria de fusta i fusteria metàl·lica que inclouen la reparació de portes interiors, armaris de cuina, reparacions de parquet, reparacions en fusteria d’alumini i mampares.

  Vidrieria

  Serveis de reparació i instal·lació de vidres a l’interior i exterior de l’edifici.

  Pintura

  Reparacions de pintura a la llar, ja sigui pintura decorativa, allisada de parets, estucat, col·locació de paper pintat o pintura a exteriors.

  Manyeria

  Manyans amb àmplia experiència solucionen qualsevol incidència i urgència que necessitis.

  Electrodomèstics

  Reparació d’electrodomèstics de la llar afectats per diverses tipologies d’avaries o danys elèctrics.

  Electricitat

  Resolució de tota mena d’avaries elèctriques i incidències, substitució i instal·lació d’endolls, revisió d’instal·lacions elèctriques i canvis de mecanismes.

  Instal·lador de persianes

  Professionals de confiança s’encarreguen de reparar i instal·lar persianes a l’habitatge.

  Per encàrrec

  Àmplia xarxa de reparadors especialistes en més de 15 activitats. Ens adaptem a les necessitats de cadascun dels nostres clients. Demana’ns pressupost sense cap compromís.