Amb onRed les teves reparacions sempre estan N

Activem la teva xarxa d’assistència.

onRed és una companyia d'assistència especialitzada en tota mena de reparacions per a llars, comunitats i pimes.

Les claus del
nostre èxit

Àmplia xarxa de professionals especialistes

Disposem d’una extensa xarxa de més de 1.500 professionals autònoms a tot l’Estat espanyol. Oferim un ampli ventall d’especialitats d’assistència amb els màxims estàndards de qualitat, agilitat i eficiència.

Atenció al client de 360º

El nostre centre d’atenció telefònica i els equips de tramitació de referència acompanyen el client durant tot el procés del servei fins a la seva resolució. Oferim el màxim nivell de confiança i control de qualitat sobre la base de l’agilitat i l’eficiència.

Tecnologia pròpia

La tecnologia desenvolupada per onRed permet una adaptació i integració ràpides a les plataformes dels clients, així com crear aplicacions pròpies específiques per a la gestió interna i el seguiment de l’assistència en comunitats de propietaris.

Els nostres serveis

Per a asseguradores

onRed fa la tramitació integral, des de l’obertura fins al tancament, de qualsevol tipologia de sinistre, sigui reparable, mixt o indemnitzable, per a asseguradores. També oferim una àmplia cartera de serveis de valor per a les pòlisses multirisc (manetes, reparació d’electrodomèstics, reparació de calderes i aire condicionat, etc.).

Per a administradors de finques i API

Oferim als administradors de finques i als agents de la propietat immobiliària un suport clau per a la gestió dels seus immobles aportant solucions a qualsevol incidència. Servei de reparació integral les 24 hores, els 365 dies de l’any.

Per a clients particulars o altres sectors

Reparacions, instal·lacions i manteniment del seu habitatge o local comercial.

Reparacions ocasionals o d’emergència per a la seva llar. També som experts en instal·lacions, manteniment i reformes en general.

Ampli catàleg
de serveis

La nostra xarxa de reparadors especialistes ens permet proporcionar un extens catàleg de serveis amb la màxima qualitat i en temps rècord.

Lampisteria

Fusteria

Vidrieria

Pintura

Manyeria

Electrodomèstics

Electricitat

Instal·lador de persianes

Per encàrrec